کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
عناصر

 

  • سرکه سیب 175 میلی لیتر
  • 175 میلی لیتر آب
  • 100 گرم قند کاستور
  • 2 قاشق چایخوری دانه گشنیز
  • 1 قاشق چایخوری شله چیلی
  • 2 برگ بو
  • 500 گرم گیلاس ، نکته را در زیر ببینید

روش


مرحله 1
شما به یک شیشه کیلر 1 لیتری با مهر و موم لاستیک جدید نیاز دارید. مهر و موم و شیشه را در آب گرم و صابون بشویید و خوب بشویید. مهر و موم را کنار بگذارید و ظرف را به مدت 10 دقیقه در دمای متوسط (حدود 100 درجه سانتیگراد) در فر قرار دهید.

گام 2
سرکه ، آب ، شکر ، دانه های گشنیز ، تکه های چیلی و برگ بو را در یک تابه بریزید. به آرامی بجوشانید و هم بزنید تا شکر حل شود. به مدت 5 دقیقه بپزید و سپس آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله 3
مهر و موم لاستیک را روی درب شیشه قرار دهید. گیلاس ها را درون ظرف ببندید و روی مایع ادویه دار را که هنوز گرم است بریزید. شیشه را بلافاصله ببندید و بگذارید 2 هفته قبل از غذا بخورد. تا 1 سال در یک مکان خشک و خنک نگهداری می شود.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۲۹ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب