عناصر
- چغندر 1 کیلویی
- روغن سبزیجات
- 4-5 قاشق چایخوری نمک دریایی کریستال درشت
- برای سرکه ترشی
- 1 قاشق غذاخوری دانه های فلفل سیاه
- 1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز
- 1 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد
- 10 میخک
- چند قطعه تیغه گرز
- خرج کردن تکه های چیلی خشک (اختیاری)
- 2 برگ بو
- 700 میلی لیتر سرکه شراب سفید ، به علاوه 3½ قاشق غذاخوری
- 100 گرم شکر نرم قهوه ای روشن
روش
مرحله 1
چغندر را بشویید و اصلاح کنید ، هرکدام را با 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی مالیده و سپس به صورت جداگانه در فویل بپیچید. روی سینی با فن / گاز 200 درجه سانتیگراد / 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که نرم شود تفت دهید. خنک ، پوست بگیرید ، سپس به صورت گوه برش دهید.
گام 2
برای تهیه سرکه ترشی ، کل ادویه ها را در یک قابلمه متوسط بریزید. با حرارت ملایم نان تست کنید تا زمانی که بوی معطر آنها شروع شود. پوسته های چیلی خشک را به آخر اضافه کنید ، زیرا این مواد به راحتی گیر می کنند. خلیج را اضافه کنید ، تمام سرکه و شکر را داخل آن بریزید ، اجازه دهید حل شود و بگذارید تا دم بکشد.
مرحله 3
چغندرها را درون شیشه های استریل بسته بندی کنید (به نوک زیر مراجعه کنید) ، به هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک دریایی کریستال درشت اضافه کنید ، سپس روی سرکه داغ ریخته و مهر و موم کنید. اگر دوست دارید در عرض 2 هفته یا بیشتر بخورید.
بازدید: