کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

یک دستورالعمل سریع و آسان برای فلفل دلمه ای خوشمزه! شوهر من اینها را دوست دارد و بسته به سلیقه شخصی میزان سیر نیز قابل تنظیم است. ما زیاد استفاده می کنیم زیرا طرفداران بسیار زیادی سیر ترشی هستیم. همچنین می توانید فلفل دلمه ای را جایگزین jalapenos ، گل کلم را به جای هویج قرار دهید یا پیاز کوچک اضافه کنید. ترشی حدود 6 هفته در یخچال نگهداری می شود.

 

  • 2 فنجان سرکه سفید
  • ½ فنجان روغن زیتون
  • 2 هویج ، خرد شده به اندازه لقمه
  • 16 عدد فلفل جلاپنو تازه ، خرد شده
  • 1 عدد سیر ، پوست کنده یا بیشتر برای طعم
  • 2 قاشق غذاخوری دانه های فلفل سیاه کامل
  • 2 قاشق غذاخوری گشنیز آسیاب شده
  • 2 قاشق غذاخوری نمک کوشر
  • 2 قاشق غذاخوری دانه خردل کامل
  • 2 قاشق چایخوری برگ آویشن
  • دستورالعمل چک لیست

مرحله 1


سرکه سفید و روغن زیتون را در یک گلدان ترکیب کنید. جوش بیاورید. هویج اضافه کنید تا زمان نرم شدن ، حدود 10 دقیقه بپزید. ژالاپنوس ، سیر ، دانه های فلفل دلمه ای ، گشنیز ، نمک ، دانه خردل و آویشن را بهم بزنید. بگذارید 5 تا 10 دقیقه نرم شود و جالاپنوس نرم شود.

گام 2


مخلوط jalapeno را در 2 شیشه بریزید ، مطمئن شوید که jalapenos کاملا در مخلوط سرکه غوطه ور شده است. حدود 1 ساعت خنک کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۴۱ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب