کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
عناصر

 

  • 1 لیمو یا پرتقال
  • 10 میخک
  • 2 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه ، کمی خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری توت فلفل دلمه ای ، کمی خرد شده
  • تکه 5 سانتی متر زنجبیل ریشه ای تازه ، برش خورده
  • 1 لیتر / 1 ¾ سرکه شراب یا شراب سفید
  • 2 عدد چوب دارچین
  • کیسه قند 1 کیلویی
  • 2 کیلوگرم گلابی کوچک

روش
مرحله 1


پوست لیموترش یا پرتقال را تهیه کرده و در یک تابه را با میخک ، دانه های فلفل دلمه ای ، توت فلفل دلمه ای ، زنجبیل ریشه ای ، آب لیمو یا پرتقال ، سرکه ، چوب دارچین و شکر قرار دهید. روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل شود.

گام 2


گلابی ها را پوست ، هسته و نصف کنید ، سپس به ظرف اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه بجوشانید ، تا گلابی ها نرم شوند. گلابی ها را با یک قاشق سوراخ دار برداشته و در آبکش قرار دهید تا آب آن گرفته شود. در همین حال ، حرارت زیر شربت را زیاد کرده و به مدت 15 دقیقه به سرعت بجوشانید ، تا زمانی که شربت حدود یک سوم کاهش یابد و کمی غلیظ شود.



ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۰۹ ] [ احد احدی ]
عناصر


سرکه 300 میلی لیتر
3 قاشق غذاخوری شکر کاستوره طلایی
1 قاشق غذاخوری تکه های نمک دریا
6 دانه فلفل سیاه
6 دانه گشنیز
بادی 1 ستاره
1 برگ بو
3 پیاز کوچک قرمز ، حلقه ای خرد شده


روش
مرحله 1


سرکه را در قابلمه بریزید ، شکر ، نمک دریا ، ادویه ها و برگ بو را اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشد. بعد از 1 دقیقه بررسی کنید که شکر و نمک حل شده باشد. از روی حرارت بردارید.

 

گام 2


کتری را بجوشانید. برش های پیاز را در الک یا صافی بریزید. آب داغ کتری را بریزید و خوب آبکش کنید. وقتی از حدی خنک شد که بتواند آن را خنک کند ، حلقه های پیاز را درون یک ظرف شیشه 500 گرم استریل بسته بندی کنید (به نوک زیر مراجعه کنید). روی سرکه گرم بریزید و مهر و موم کنید. خنک شده ، سپس خنک شده و بگذارید 2 ساعت ترشی شود. 6 ماه بدون باز نگه دارید یا 2 هفته در یخچال باز شوید.



ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۰۸ ] [ احد احدی ]
عناصر

 

  • 500 گرم کدو سبز
  • 3 موسیر ، ریز خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری نمک غیر یددار
  • برای مایع ترشی
  • سرکه سیب 500 میلی لیتر
  • 140 گرم قند کاستوره طلایی
  • 1 قاشق چایخوری پودر خردل
  • 1 قاشق چایخوری دانه خردل
  • 1 قاشق چایخوری دانه کرفس
  • ch چیلی خشک ، خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه چرخ شده

روش
مرحله 1


با استفاده از چاقوی تیز ، ماندولین یا تیغه برش دهنده روی دستگاه غذاساز ، نازک دلمه ها را برش بزنید. درون یک کاسه را با موسیر قرار داده و نمک را بپاشید. روی آن را با آب سرد یخ بپوشانید ، هم بزنید تا نمک حل شود و بگذارید به مدت 1 ساعت بماند. با استفاده از کاغذ آشپزخانه یا حوله چای ، کلوچه ها را کاملاً آبکش کرده و خشک کنید. اگر آنها خیلی مرطوب بمانند ، آب محلول ترشی را رقیق می کند.

گام 2


در همین حال ، مواد ترشی را درون یک تابه بریزید و بگذارید تا دم بکشد. به مدت 3 دقیقه حباب بزنید ، اطمینان حاصل کنید که قند حل شده است ، سپس بگذارید تا گرم شود اما گرم نشود. دلمه ها را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله 3


این مخلوط را در ظرف های استریل شده 2 500 500 میلی لیتر خرد کنید (برای اطلاع از نحوه استریل شیشه به زیر مراجعه کنید). مهر و موم کنید و چند روز در یخچال بگذارید. اگر سرد شود ، این کار چند ماه ادامه خواهد داشت.



ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۰۸ ] [ احد احدی ]

دستورالعمل قارچ سیر - قارچ های دکمه ای که به سس سیر به سبک هندی تفت داده شده اند. این قارچ های سیر داغ و تند تقریباً با هر چیزی سازگار هستند - برنج ساده ، داخل یک نان ساندویچی یا بسته بندی ، برنج سرخ شده ، رشته فرنگی یا به عنوان یک غذای اولیه. این ماده با مواد بسیار کمی درست شده و طعم آن فوق العاده خوشمزه است.

ما دستور العمل های قارچ خشک را دوست داریم زیرا تهیه آنها ساده و طعم عالی دارد زیرا در رطوبت خود و بدون افزودن آب پخته می شوند. این قارچ های سیر در جعبه ناهار به مطب یا مدرسه نیز خوب می رسند.

از آن زمان در خانه مورد علاقه قرار گرفت. این قارچ های سیر به سبک هندی را می توانید با برنج ساده نیز سرو کنید. فقط دانه برنج باسماتی را بپزید و این غذا را به عنوان یک طرف با بسیاری از پیازهای تازه ، خیار و لیمو سرو کنید.

این دستور العمل تقریباً از این مرغ سیر اقتباس شده است . این دستورالعمل نیاز به تهیه یک سس سیر سریع و سپس تفت دادن قارچ ها در آن دارد.

در اواخر آن حتی می توانید مقداری برنج یا رشته فرنگی پخته شده اضافه کنید و حتی رشته فرنگی تند قارچ یا رشته فرنگی سیر قارچ درست کنید .

 

آماده سازی برای دستور العمل قارچ سیر

1. چیلی قرمز ، سیر ، نمک ، شکر ، سرکه یا آب لیمو را به یک ظرف مخلوط کن اضافه کنید. شما ممکن است از چیلی های قرمز متنفر باشید ، اما ما نیمه دانه های خرد شده را در این دوست داریم ، بنابراین من از آنها بیزار نشدم. برای یک روش کوتاه ، می توانید از مخلوط کردن صرف نظر کنید و در صورت لزوم با استفاده از پودر چیلی ، گوشت چرخ کرده سیر و بقیه مواد با استفاده از آب خمیر درست کنید.

2. آنها را فقط با 1 تا 2 قاشق چایخوری آب مخلوط کنید. باید یک خمیر ضخیم کمی درشت تهیه کنید. همچنین می توانید کمی پودر چیلی برای رنگ اضافه کنید ، من حدود ¼ قاشق چایخوری استفاده کردم.

طرز تهیه قارچ سیر

3. یک تابه را با روغن گرم کنید. یک رشته گرمی یا نصف قاشق چایخوری زیره اضافه کنید. به مدت 30 ثانیه تفت دهید. پیاز ریز خرد شده را اضافه کنید. تفت دهید تا کمی طلایی شوند. در حالی که پیاز سرخ می شود ، می توانید قارچ ها را بشویید و خرد کنید یا خرد کنید.

4. سپس رب سیر را اضافه کنید.

5. روی شعله ملایم و متوسط ​​به مدت 2 تا 3 دقیقه خیلی خوب تفت دهید. اطمینان حاصل کنید که بوی خام سیر کاملاً از بین رفته است.

 

6. قارچ خرد شده را اضافه کنید.

7. خوب مخلوط کنید تا قارچ ها با سس سیر پوشیده شوند. حدود 3 دقیقه سرخ کنید ، تا زمانی که بوی خوب قارچ را حس کنید.

8- روی آن را بپوشانید و بپزید تا قارچ به دلخواه شما تمام شود. بیش از حد طبخ نکنید زیرا بافت قارچ تغییر می کند و خیس می شود.

تبلیغات

9. می توانید چند برگ گشنیز اضافه کنید. همچنین می توانید مقداری رشته فرنگی پخته شده یا برنج پخته شده آل دنته اضافه کرده و برای چند دقیقه تفت دهید.

به عنوان استارتر یا با نان ، روتی یا برنج ساده سرو کنید.

نکاتی برای تهیه قارچ سیر
  • من کل دستور را فقط با استفاده از قارچ درست کرده ام. همچنین می توانید از سبزیجات مانند سیب زمینی و فلفل دلمه ای استفاده کنید.
  • می توانید سس سیر را زودتر از موعد درست کرده و در یخچال قرار دهید. هر زمان که لازم بود از آن استفاده کنید.
  • من از قارچ های دکمه ای استفاده کردم شما می توانید از هر نوع دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
  • همچنین می توانید از قارچ های کامل بدون برش زدن استفاده کنید. فقط زمان پخت را کمی افزایش دهید.
  • همچنین می توانید قارچ ها را ابتدا در فر کباب کنید و سپس آنها را به سس سیر داغ اضافه کنید. فقط برای یک دقیقه تفت دهید.
  • این دستورالعمل برای بچه ها نیز مناسب است ، فقط چیلی های قرمز را تنظیم کنید.
تغییرات
  • من برای تهیه خمیر سیر از چیلی قرمز استفاده کرده ام. اگر آنها را ندارید ، به راحتی با پودر چیلی قرمز جایگزین کنید.
  • اگر دوست دارید می توانید از مقداری سس سویا که به طور طبیعی دم می شود استفاده کنید. من سعی می کنم مصرف سویا را در غذای خود محدود کنم بنابراین از آن استفاده نکرده ام. اما طعم این قارچ های سیر حتی بدون سس سویا عالی است.
  • اگر قارچ سرخ شده ترد را دوست دارید ، قارچ را در خمیر آرد همه منظوره فرو برده و سرخ کنید تا ترد شود. سپس آن را به سس سیر اضافه کنید. برای جزئیات بیشتر می توانید این Mchroom Manchurian را بررسی کنید.

 

طرز تهیه قارچ سیر

تبلیغات

قارچ های با طعم سیر

 

قارچ ها را به سس سس چیلی چیلی داغ به سبک خانگی تفت دهید. قارچ سیر را فقط با هر چیز - برنج ، نان ، رشته فرنگی یا حتی به عنوان غذای اولیه - سرو کنید.

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
  • ▢1½ فنجان قارچ خرد یا برش خورده
  • ▢½ فنجان پیاز ریز خرد شده
  • ▢½ قاشق چای خوری زیره سیاه یا Jeera یا L رشته از گرز / Jvitri
  • ▢1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن (روغن زیتون یا کره را ترجیح دهید)

برای سس یا رب سیر

  • ▢5 حبه سیر بزرگ یا خرد شده (اگر از کوچک استفاده می کنید بیشتر استفاده کنید)
  • ▢5 عدد چیلی قرمز خشک یا پودر چیلی در صورت لزوم (تنوع تند کمتر)
  • ▢¾ قاشق غذاخوری سرکه ( سرکه سیب یا آب لیمو)
  • ▢½ تا 1 قاشق چایخوری شکر (ارگانیک را ترجیح می دهید) یا ژاگری
  • ▢نمک به مزه
  • ▢1 تا 2 قاشق غذاخوری آب
  • ▢¼ قاشق چای خوری پودر چیلی قرمز اختیاری (کمتر تند برای رنگ)

چاشنی زدن

  • ▢1 حلقه یا برش کوچک پیاز
  • ▢2 قاشق غذاخوری برگ گشنیز خرد شده

 

 

دستورالعمل ها

آماده سازی برای قارچ سیر هندی

  • سیر ، فلفل قرمز ، سرکه ، شکر ، نمک ، پودر چیلی قرمز (اختیاری) را به ظرف مخلوط کن اضافه کنید. 1 تا 2 قاشق چایخوری آب اضافه کنید. 

  • روی آن را بپوشانید و خوب مخلوط کنید تا خمیر شود. همچنین می توانید از ترکیب استفاده کنید و در صورت لزوم پودر چیلی قرمز ، سیر خرد شده و بقیه مواد را با آب مخلوط کنید. کنار بگذار

طرز تهیه قارچ سیر

  • یک تابه را با روغن گرم کنید. وقتی روغن به اندازه کافی داغ شد ، گرز یا زیره اضافه کنید. 

  • 30 ثانیه صبر کنید ، پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی شود. در حالی که پیازها سرخ می شوند ، قارچ ها را آبکشی و برش می دهیم.

  • سس سیر را به آن اضافه کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه بدون سوزاندن تفت دهید. 

  • اطمینان حاصل کنید که بوی خام سیر از بین رفته و مخلوط معطر می شود.

  • قارچ های خرد شده را اضافه کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.

  • روی آن را بپوشانید و روی حرارت متوسط ​​تا کم بپزید تا قارچ به دلخواه شما پخته شود.

  • قارچ های سیر را به یک ظرف سرو منتقل کرده و با برگ گشنیز و پیاز تزئین کنید. 

  • قارچ های سیر را می توانید به عنوان یک کنار با برنج باسماتی یا به عنوان یک ماده پر از ساندویچ یا بسته بندی سرو کنید. 

  • همچنین می توانید در همان ماهیتابه مقداری برنج ، رشته فرنگی یا ماکارونی بریزید. 

 



ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۵۰ ] [ احد احدی ]

دستور العمل های برینجال - مجموعه ای از دستور العمل های بادمجان یا baingan آسان و خوشمزه. برینجال در سایر نقاط جهان بادمجان یا بادمجان شناخته می شود و در هندی زبان هندی Baingan. نام های دیگر منطقه vankaya در تلوگو ، vangi در marathi و kathirikai در tamil است. این یک سبزی کم کالری با فواید خوب برای سلامتی است و اغلب توسط افرادی که سعی در کاهش وزن دارند ترجیح می دهند.

بادمجان ها سرشار از آهن و مواد معدنی هستند. بنابراین خوب است که آنها را حتی در رژیم های غذایی کودکان نیز بگنجانید. چند نوع مختلف از عروس وجود دارد که فرد می تواند ببیند. خوشمزه ترین بادمجان های بنفش جوان و لطیف هستند که طعم و مزه بی نظیری می دهند.

در غذاهای هندی این به طور گسترده ای استفاده می شود تا انواع غذاهای روزمره مانند ، کاری، سس ، bharta، kootu، salan و غیره آنها توسط یک جمعیت گسترده تر دوست داشت از آنها عملکرد یک طعم و مزه روغنی و همچنین ضخیم شدن ظروف مانند خورش به عنوان ما در تلوگو با pulusu تماس بگیرید

تبلیغات

برنجین های پر شده یکی از محبوب ترین غذاهای هندی است. تقریباً در همه غذاهای منطقه ای به طور مشابه تهیه می شود. Gutti vankaya ، Enne kathirikai ، Bharwa baingan برخی از نام های معمول در پرتغال های پر شده هستند.

حمام ونگی یکی از محبوب ترین دستورهای تهیه غذاهای برنجی از کارناتاکاست که در آن برنج ساده با ادویه جات ترشی جات ادویه دار معتدل می شود. واناکایا پاچادی یک دستور محبوب چتنی از آندرا است که اغلب در فستیوال ها درست می شود و با برنج ساده ، گیاهی سرو می شود. این شبیه Baingan ka Bharta ساخته شده در شمال هند است.

در هند جنوبی از Biryani با یک نوع سس گوجه فرنگی یا چندین سال لذت می برند. این غذا حتی در برخی از رستوران ها همراه با وعده غذایی بریانی سرو می شود. من برای سهولت همه دستورالعمل های برنجال را که قبلاً در وبلاگ به اشتراک گذاشته شده اند ، گردآوری کرده ام. هر وقت دستور العمل برینجال را به اشتراک بگذارم ، این صفحه به روز خواهد شد.

دستور العمل های برینجال - کاری

- آب گوشت بادمجان سیب زمینی به سبک هند شمالی برای سرو با برنج ، روتی یا phulka. این کاری پخته شده آهسته با بسیاری از طعم هایی که از پودرهای ادویه جات ساده استفاده می شوند طعم خوشمزه ای دارد.

 - یکی از محبوب ترین دستورهای غذاهای پر از واناکایا از غذاهای آندرا. گندم غلیظ بسیار خوشمزه که می توان آن را با برنج ، روتی یا پاراتا سرو کرد. این شبیه به bharwa baingan یا ennegayi تهیه شده است.

 برای سرو با بریانی. موادی مانند دانه کنجد ، بادام زمینی و نارگیل باعث می شود که سس گوجه فرنگی بسیار خوشمزه ، غنی ، مغزدار و خوش طعم باشد.

 ساده بدون مخلوط کردن ، آسیاب کردن و غیره به خوبی با برنج و روتی همراه است.

 - یکی دیگر از دستورهای سنتی وانکایا که با دانه های خشخاش درست می شود.

تبلیغات

- برنج گیاه تخم مرغ به سبک کارناتاکا. این حتی در جعبه ناهار هم خیلی خوب پیش می رود. برای تهیه این حمام ونگی ، بادمجان ها را در پودر ماسالای حمام وانگی تفت داده و سپس برنج پخته شده را با آن مخلوط می کنند.

دستورالعمل های برنجال - کاری خشک یا سرخ کردن

 - تفت خشک بادمجان ها با قیمه بادام زمینی ادویه دار ساخته شده به سبک آندرا. این به خوبی با برنج ساده یا حتی روتی مناسب است. می توان آن را در جعبه دفتر یا مدرسه بسته بندی کرد.

 

 



ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۵۰ ] [ احد احدی ]

Methi paratha نان های تخت هندی است که با آرد گندم کامل ، ادویه ها و برگ شنبلیله یا همان برگ های متی درست می شود. این پاراتاهای سالم ، خوشمزه و خوش طعم غنی از آهن هستند و یک صبحانه عالی یا هر وعده غذایی دیگر را ایجاد می کنند. "Methi" یک کلمه هندی برای "شنبلیله" و "Paratha" یک کلمه "نان پهن" است. بنابراین methi paratha به سادگی نان های مسطحی هستند که برگ های شنبلیله درون آنهاست. در حالی که معنی متی هر دو برگ شنبلیله و دانه است ، در اینجا در این دستور العمل برگ است.

آنها را با چاتنی ، ترشی یا کشک برای صبحانه یا یک وعده غذایی می خورند. ما شخصاً اینها را با یک رایتا دوست داریم یا فقط با کمی لاسی کنار آن غذا می خوریم .

برگهای شنبلیله جدا از اینکه مغذی است ، همچنین به کنترل قند خون کمک می کند و از یبوست خلاص می شود. بنابراین ایده آل است که آنها را به طور منظم در رژیم غذایی خود بگنجانیم. در غذاهای هندی ما با استفاده از این برگها غذاهای زیادی درست می کنیم مانند برنج متی ، متی پولائو ، آلو متی و متی پلو.

 

درباره این دستور العمل

این متی پاراتا نان های پهن آرد گندم مفید و مقوی است که با برگ های تازه شنبلیله ، ادویه ها و نمک طعم دار شده است. با تازه ترین عطر و طعم و یک بافت نرم و در عین حال پوسته پوسته ، این پارتی های متی خانگی بهترین هستند! از پاراتاهای منجمد خریداری شده در فروشگاه رد شوید و سریعترین و تازه ترین دستورالعمل این خلوص برگ خانگی را با شلاق بخورید.

در هند ، ما انواع مختلفی از نان های تخت را برای وعده های غذایی روزمره خود تهیه می کنیم که از جمله پاراتاها نوعی معمول است. اینها به روش های مختلفی ، چه پر شده ، چه لایه ای و چه ساده ساخته می شوند.

این متی پاراتاها معمولاً ساده ساخته می شوند و لایه لایه نیستند. با این حال مادر من همیشه برای ما لایه های ماتی پاراتا درست می کند ، بنابراین من همان کاری را می کنم که بچه هایم نیز آنها را دوست دارند. در این پست من نحوه ساخت پاراتاهای لایه ای و همچنین متی روتی را نشان داده ام.

تفاوت اصلی در نحوه نورد آنهاست. همچنین ساخت پاراتاهای لایه ای کمی بیشتر از روتی ساده طول می کشد. اگر برای مدت زمان فشار داده شود ، من متی روتی می کنم زیرا بسیار سریع است. بعضی اوقات من اینها را با جیرا الو می غلطم تا برای مدرسه بچه هایم رول درست کنم. آنها آنها را اینگونه دوست دارند.

این متی پاراتاها به دلیل داشتن ادویه ای ملایم ، به تنهایی طعم عالی دارند. آنها همچنین با کشک ساده ، ریتا ، ترشی ، چتنی ، دال یا هر کاری بسیار مطابقت دارند. اگر کودک نوپا یا بچه کوچکی در خانه دارید ، آنها را با پهلو یا raita یا لاسی سرو کنید.

 

طرز تهیه متی پاراتا

تمیز کردن و تهیه برگهای متی

فقط برگهای ساقه های متی را بکشید. ساقه های مناقصه خوب است. مقداری سرکه بپاشید و مقداری نمک بپاشید. آنها را به مدت 5 دقیقه بگذارید و خوب بشویید. این امر باعث می شود که در صورت باقی ماندن آفت کش ها در برگهای متی از بین برود. آب را دور بریزید و سپس شستشو را چند بار خوب تکرار کنید. آنها را در آبکش رها کرده و به آرامی تکان دهید تا آب اضافی کاملاً تخلیه شود. برای هر فنجان آتا به نصف فنجان برگ متی تازه احتیاج دارید. اگر ترجیح می دهید می توانید بیشتر استفاده کنید.

خمیر درست کنید

1. به یک کاسه مخلوط کردن ، اضافه کنید

  • 2 فنجان آرد گندم / عطا
  • 1½ قاشق چای خوری سیر رنده شده
  • ¼ قاشق چای خوری پودر چیلی قرمز یا 1 عدد چیلی سبز خرد شده
  • ¼ تا p قاشق چای خوری پودر گارم ماسالا یا پودر آجوین
  • 1 فنجان برگ متی خرد شده ، خرد کردن این باعث می شود که طعم های برگ شنبلیله ظاهر شود
  • ماست / کشک تازه 2 تا 3 قاشق چایخوری (اختیاری)

2. خمیر را فقط با آب گرم به اندازه کافی ورز دهید. با 1/3 فنجان شروع کنید و در صورت لزوم مقدار بیشتری اضافه کنید. 1 قاشق چایخوری روغن اضافه کنید.

3. ورز دهید تا خمیری قابل انعطاف شود. حدود 30 دقیقه کنار بگذارید. استراحت به هضم آسان پاراتاها کمک می کند. اگر وقت ندارید ، فوراً آنها را بسازید.

رول متی پاراتا

4. خمیر را به 8 تا 9 گلوله به اندازه مساوی تقسیم کنید. آنها را به صورت گلوله درآورید.

تبلیغات

5. منطقه نورد را آردپاشی کنید. روی توپ ها آرد بپاشید.

مثلث لایه ای methi paratha

6. برای تهیه پاراتای لایه ای ، نصف قاشق چای خوری روغن یا غنچه ذوب شده را روی روتی آغشته کنید.

7. آن را تا نیمه بریزید. دوباره روغن یا غلیک ذوب شده را آغشته کنید.

تبلیغات

8. بعد دوباره آن را جمع کنید تا مثلث شود.

9. آنرا کمی بغلتانید تا متی پاراتای لایه لایه ضخیم ایجاد شود.

نان تست

10. آنها را روی طاوای داغ و با شعله متوسط ​​برشته کنید. وقتی می بینید حباب های کوچکی متی پاراتا را تلنگر می کنند. آن را با قاشق چوبی یا دستمال آشپزخانه فشار دهید تا خوب پف کند.

آن را از دو طرف تست کنید تا لکه های کمی قهوه ای ظاهر شود. بیش از حد طبخ نکنید آنها سخت می شوند. مقداری گیوه یا روغن بریزید. پاراتاها را روی یکی دیگر قرار دهید تا نرم شوند. آنها را نیز تا زمانی که سرو کنید پوشانده نگه دارید.

11. مقداری گیوه یا کره بپاشید. متی پاراتا را با هر نوع کاری یا دال یا چتنی گرم سرو کنید.

12. آن را به یک پاراتای یک اندازه ، رول کنید ، کمی ضخیم تر از روتی. تمام پاراتاها را تمام کنید. آنها را در جای خشک کنار بگذارید.

 

 



ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۴۹ ] [ احد احدی ]

دستورالعمل Chana dal pulao - چانا دال یکی از پروتئین های عدس غنی از پروتئین است که در غذاهای هندی استفاده می شود. با برداشتن پوست خارجی چانای سیاه یا کالای چانا ساخته می شود. این در آماده سازی های مختلف مانند چانا دال ماسالا وادا ، چانا دال سرخ ، چانا دال شیر ، کوتو و حتی برای تهیه آرد بسان / گرم استفاده می شود. همچنین می تواند در دستور العمل های چاتنی برای افزودن بافت خوب و حتی به دستور العمل های سرخ کرده گیاهی استفاده شود.

این دستور العمل برنج قابلمه چنا دال آسان ، مغذی و پر از پروتئین است. برای یک ناهار سریع یا در جعبه ناهار به خوبی انجام می شود. بدون هیچ طرفی می توان از آن لذت برد. raita یا سالاد سبزی خوب پیش برود. برای تهیه این برنج چانا دال ، هویج ، چغندر یا ذرت بچه بخوبی عمل می کنند.

 

طرز تهیه دستورالعمل chana dal pulao

1. حدود 4 تا 6 ساعت دال را بشویید و خیس کنید. این امر نه تنها به خوب پختن کمک می کند بلکه برای هضم غذا نیز سبک تر است. حدود 20 تا 30 دقیقه برنج را بشویید و خیس کنید. آبکش کنید و کنار بگذارید.

2. زیره ، میخک ، هل ، برگ بو ، انیسون ، دارچین و گرما را تفت دهید تا شروع به جوش زدن کنند.

3. پیازهای خرد شده را سرخ کنید تا کمی طلایی شوند.

4. بعد خمیر سیر زنجبیل را سرخ کنید تا بوی خام آن گرفته شود.

5. هویج و برگ پودینا / نعناع را به مدت 2 دقیقه تفت دهید.

6. برنج و چانا دال را منتقل کنید. مخلوط کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.

تبلیغات

 

7. نمک اضافه کنید.

8. برای آب.

9. روی شعله متوسط ​​بپزید تا آب تقریباً بخار شود.

تبلیغات

 

10. قابلمه را با درپوش بپوشانید و بپزید تا تمام شود. در صورت ساخت زودپز ، درب ظرف را بپوشانید و شعله را کم کنید. فقط 5 دقیقه بپزید. قبل از سوت زدن اجاق گاز خاموش شوید. وقتی فشار از بین رفت ، برگ گشنیز و کمی آب لیمو اضافه کنید. اگر بلافاصله استفاده می کنید ، پیشنهاد می کنم کمی ghee اضافه کنید.

با رایتا یا سالاد سرو کنید.



ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۴۹ ] [ احد احدی ]

ارزن یکی از سالم ترین غلات کامل است ، جدا از آنکه فاقد گلوتن است ، قلیایی است و با پروتئین و آنتی اکسیدان نیز همراه است. اعتقاد بر این است که مصرف این موارد در حد متوسط ​​مفید است. در خانه حداقل 2 تا 3 بار در هفته ارزن می خوریم تا غذاهای مختلفی مانند ارزن لیمو ، خیچدی ، پونگال و بسیاری دیگر درست کنیم. در این پست من همه چیز را در مورد ارزن و چگونگی پختن ارزن کاملاً نرم و نازک هر بار با شما به اشتراک می گذارم.

 

ارزن چیست؟

برای برخی از مردم ، ارزن فقط درمانی برای پرندگان خانگی یا خوراک دام است. برای هر کس دیگری ، ارزن یک دانه خوراکی است که به عنوان یک دانه کامل طبقه بندی می شود. این از خانواده چمن Poaceae است . ارزن در انواع غذاهای آفریقایی و آسیایی محبوب است ، انواع مختلفی از ارزن از سراسر قاره ها که انواع مزایای سلامتی را برای میزهای غذاخوری به همراه دارد.

رابطه انسانها با ارزن تقریباً 10 هزار سال پیش آغاز شد ، جایی که برای اولین بار در آسیا و بعداً در آفریقای غربی و اروپا کشت شد. ارزن در قاره آمریکا کشت نمی شد تا اینکه استعمارگران اروپایی آن را در قرن هجدهم تحویل دادند.

تبلیغات

اما چه چیزی باعث محبوبیت آن شد؟

این یک غلات کوچک سخت است. آسیاب ها یک ساله هستند که چرخه زندگی خود را در یک فصل رشد به پایان می رسانند ، و بسیاری از انواع ارزن ها در فصول نسبتاً کوتاهی رشد می کنند - ارزن پروزو برای برداشت فقط 60-80 روز زمان لازم دارد.

آنها همچنین به خشکی مقاوم هستند (به این معنی که می توانند در محیط های خشک با آب کم رشد کنند) ، کود کم و بدون کودی دارند و به خوبی در برابر آفات و بیماری ها مقاومت می کنند. ترکیب این مزایا تغذیه آنها ، غنی بودن از فیبر ، پروتئین ، ویتامین ها و مواد معدنی مانند پتاسیم است.

یک محصول غذایی با رشد سریع و نگهداری کم ، از نظر تغذیه ای متراکم منجر به تقاضای آن شده و در قاره ها پخش می شود.

انواع ارزن ها

در هند ، ارزن ها بیشتر برای مصارف انسانی کشت می شوند و گاهی از آنها به عنوان دانه پرنده یا خوراک دام نیز استفاده می شود. اما در ایالات متحده یا به عنوان بذر پرنده فروخته می شوند و یا برای تغذیه حیوانات برای یونجه رشد می کنند.

همانطور که غلات باستان بیشتر به جریان اصلی اعتراف می کنند ، انواع مختلف ارزن حتی در ایالات متحده در فروشگاه های مواد غذایی ظاهر می شوند. بیشتر ارزن های فروشگاه های مواد غذایی احتمالاً ارزن Proso ، ارزن دم دم ، یا ارزن مروارید خواهند بود.

انواع مختلفی از ارزن در سراسر جهان خورده شده است: در اینجا چند مورد آورده شده است

ارزن دم اسبی

ارزن دم کرده به عنوان یکی از قدیمی ترین گونه های ارزن کشت شده شناخته می شود. در حال حاضر دومین ارزن کاشته شده و بیشتر در آسیا است. نام های دیگر ارزن دم اسبی شامل ارزن آلمانی ، ارزن مجارستانی ، ارزن ژاپنی ، ستاریای کوتوله ، موی دم دم اسبی ، و ستاریای غول پیکر است.

دانه های ارزن دم اسبی از نظر اندازه شبیه ارزن پروزو هستند اما طیف وسیع تری از رنگ ها شامل سیاه ، سفید ، قرمز ، زرد و سفید است. اینها در تلوگو به نام korralu ، در کانادا navane ، در تامیل thinai و Rala ، به هندی به نام Kang یا Kangh شناخته می شوند.

ما از این ماده برای تهیه idli ، dosa ، kichichi ، Pongal ، ارزن لیمو و ارزن کشک استفاده می کنیم. بسیاری از افراد مانند هر دانه دیگری مانند برنج یا کینوا از این ماده استفاده می کنند. می توان آن را با هر کاری سرو کرد. ارزن دم کرده به صورت زمین و به صورت دانه کامل خورده می شود.

ارزن مرواریدی

ارزن مرواریدی بیشترین کشت را در بین ارزن ها دارد که مراکز عمده تولید آفریقا و آسیای جنوبی است. این ماده در مکانهایی که حاصلخیزی خاک و آب کم و همچنین درجه حرارت زیاد دارند بسیار خوب عمل می کند ، و این یک منبع غذایی مناسب برای افرادی است که در مناطق خشک یا خشکسالی زندگی می کنند.

در حالی که ارزن مروارید معمولاً یک محصول علوفه ای در ایالات متحده است ، اما انواع محصولات دانه ای محبوبیت بیشتری پیدا می کنند. دانه های مرواریدی شکل از بزرگترین ارزن ها هستند و رنگ آنها از سفید ، خاکستری یا زرد کمرنگ تا قهوه ای ، آبی تخته ای یا بنفش است.

ارزن مروارید در هندی به bajra ، در تامیل Kambu و به زبان تلوگو ساجالو معروف است. من یک دستور دوز ارزن مروارید را به اشتراک گذاشته ام. همچنین می توانید با ارزن های مرواریدی شکسته خیچدی ارزن درست کنید. اینها بیشتر به شکل کامل خورده نمی شوند. آنها یا به صورت بلغور / ارزن شکسته یا در زمین مصرف می شوند و تقریباً هرگز به صورت دانه کامل خورده نمی شوند.

ذرت خوشه ای

سورگوم که به عنوان ارزن بزرگ نیز شناخته می شود ، یکی دیگر از دانه هایی است که به طور گسترده در هند رشد و استفاده می شود. در هند به ژووار معروف است. به طور سنتی از اینها برای تهیه نان های مسطح / روتی استفاده می شود که به ژووار روتی یا باکری معروف است. آنها همچنین ظاهر می شوند و مانند میان وعده خورده می شوند. ما همچنین از jowar برای ساختن dosas و idli استفاده می کنیم. شما می توانید دستورالعمل های من را در اینجا بررسی کنید - Jowar dosa، jowar upma و jowar pops.

به راحتی می توانید این را به صورت - غلات سبوس دار ، جوار شکسته ، بلغور جوور (راوا) ، آرد جووار و دم کرده پیدا کنید.

ارزن انگشتی

ارزن انگشتی در هند به نام راگی یا ناچنی شناخته می شود. این دانه ها قهوه ای تیره با فیبر و پوسته غنی از آهن سالم است. این دانه ها را به آرد آسیاب می کنند و برای تهیه مایه های idli ، dosas ، roti ، ragi mudde و ragi استفاده می کنند. غلات و آرد را به راحتی در فروشگاه های هند پیدا خواهید کرد. اینها بیشتر به صورت کامل خورده نمی شوند.

ارزن انبار

ارزن Barnyard که به آن ارزن کوچک نیز می گویند ، نوعی پخت و پز کوچک و سریع است که فقط باید آن را بشویید و می توانید مدت کوتاهی قبل از پختن آن را خیس کنید. اینها به تامیل Kuthiravali ، به هندی Jhangora و به تلوگو oodalu شناخته می شوند

ارزن کوچک

ارزن کوچک در هندی به نام های sama / kutki ، در تامیل samai و به زبان تلوگو سامالو نیز شناخته می شود. اینها بیشتر و همیشه به صورت کامل مانند برنج یا کینوا مصرف می شوند.

مردم پروسو

ارزن پروسو یکی از قدیمی ترین انواع ارزن های پرورشی است. ارزن معمولی ، ارزن جاروک ، ارزن سفید ، ارزن قرمز و ارزن خوک نیز نامیده می شود ، این یکی از معدود ارزن هایی است که معمولاً در آفریقا رشد نمی کند.

کوتاه بودن فصل رشد و نگهداری کم باعث محبوبیت آن در بین دامداران از نظر مصرف انسان و دام می شود. بذرها به طور معمول سفید ، زرد یا قهوه ای هستند ، اگرچه انواع قرمز موجود است.

مردم کد

ارزن Kodo نوعی دیگر از ارزن است و در تلوگو به Arikelu و در تامیل به Varagu ، در Kanada به Harka و به هندی به kodra / koden معروف هستند. 

برای تهیه این ارزن لیمویی از ارزن کودو استفاده کردم. با این حال می توانید از ارزن دم اسبی ، ارزن کوچک یا ارزن انبار نیز استفاده کنید.

تهیه ارزن

این روزها ارزن هایی که در فروشگاه های مواد غذایی فروخته می شوند بیشتر پوسته می شوند. اگرچه این مواد می توانند بلافاصله شسته و پخته شوند ، اما خیساندن آنها به کاهش اسید فیتیک کمک می کند که باعث جذب مواد مغذی می شود.

بنابراین خیساندن ارزن برای مدت زمان توصیه شده بسیار توصیه می شود. همچنین خیساندن به پخت سریع غلات کمک می کند.

باز هم زمان خیساندن برای هر نوع ارزن متفاوت است. به عنوان مثال ، ارزن دم اسبی بهتر است 6 تا 8 ساعت قبل از پخت خیس بخورد.

غیر معمول ترین روش نان تست ارزن ، خیساندن و سپس پختن است. این روش تست تست برای ارزن کوچک ، ارزن پروسو و ارزن حیاط انبار مناسب است. اگرچه من هیچ تفاوتی در طعم و مزه هنگام تست ندارم.

اما اگر از ارزن به صورت آسیاب شده (آرد) استفاده کنید می توان بلافاصله و بدون خیساندن از آن ، برای تهیه کرپ ، پنکیک ، نان ، نان پهن یا کلوچه استفاده کرد.

با دستورالعمل های زیر می توانید ارزن پروزو ، ارزن کودو ، ارزن کوچک و ارزن انبار را بپزید.

 

نحوه پخت ارزن (عکس گام به گام)

چند روش مختلف برای پخت ارزن وجود دارد. اولین و اساسی ترین راه ، جوشاندن و ارزن بخارپز ، تقریباً مانند برنج است. زمان پخت و مقدار آب مورد استفاده به نوع ارزن مورد استفاده بستگی دارد. بازهم برای هر مارکی متفاوت است و به تاریخ برداشت نیز بستگی دارد.

بنابراین ممکن است بخواهید دستورالعمل های موجود در بسته را نیز بررسی کنید.

1. ارزن ها را به یک قابلمه بزرگ اضافه کنید و چند بار با انگشتان خود آنها را خوب بشویید. در اینجا من از ارزن کودو استفاده کرده ام. ترجیح می دهم 30 دقیقه آنها را خیس کنم زیرا هضم آنها سریعتر و سبک تر است. می توانید ارزن پروسو ، ارزن کوچک و ارزن انبار را به همان روش بپزید. این اختیاری است و می توانید از آن هم صرف نظر کنید.

2. روش تابه / قابلمه : نسبت 1: 3 برای من خوب کار می کند. آب را به همراه نمک به قابلمه اضافه کنید و آنها را با شعله متوسط ​​بپزید تا آب جذب شود. وقتی رطوبت کمی داشت ، روی کمترین شعله بپوشانید و بپزید تا نرم و نرم شود. با چنگال به آرامی بالا بگیرید. این را کاملاً خنک کنید.

طرز تهیه ارزن لیمو

3. ابتدا روغن روغن را در تابه گرم کنید. خردل را اضافه کنید و اجازه دهید تا پاشیده شود. چانا دال ، اوراد دال ، چیلی قرمز و چیلی سبز را اضافه کنید. اگر گرما از فلفل قرمز را ترجیح نمی دهید بعداً آن را با زنجبیل اضافه کنید.

4. بادام هندی را اضافه کرده و همه را سرخ کنید تا طلاها طلایی شوند.

5- برگ های کاری ، زنجبیل و چیلی سبز را اگر قبلاً اضافه نکرده اید اضافه کنید. یک دقیقه تفت دهید تا برگها ترد شوند.

6. هنج و زردچوبه را اضافه کنید. 3 تا 4 قاشق غذاخوری آب بریزید و آن را بپزید تا تمام آب آن تبخیر شود. این باعث می شود رایحه ادویه جات ترشی جات خارج شود و دل را کمی نرم کنید. اگر می خواهید dals نرم تری داشته باشید ، می توانید 1 تا 2 tpsps آب بیشتری داشته باشید.

 

7. حرارت را خاموش کنید. ارزن های خنک شده را اضافه کرده و در آبلیمو فشار دهید.

8- در آخر همه چیز را خوب مخلوط کنید.

ارزن لیمو را با کشک ، ترشی ، پاپاد یا سالاد سبزیجات سرو کنید.

 



ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۴۸ ] [ احد احدی ]

برنج چغندر یک غذای خوشمزه و سالم یک برنج قابلمه ای است که با چغندر ، برنج باسماتی ، ادویه ها و گیاهان تهیه می شود. تهیه این غذای   سبک پولائو بسیار سریع است و چیزی بیشتر از منگنه های شربت خانه ندارد. برای یک وعده غذایی کامل آن را با ماست ساده یا رایتا سرو کنید. این برنج چغندر را می توانید به اداره / مدرسه نیز ببرید. این غذای دوستانه بچه ها است اگر از گل های برنز صرف نظر کنید. این برنج چغندر یک روش عالی برای دزدکی حرکت کردن سبزیجات سالم در فهرست کودکان شماست.

بچه های من هرگز چغندر را دوست نداشتند تا اینکه آنها را با این برنج آشنا کردم. با طعم ملایم برگ نعناع و ادویه کامل ، این غذا همچنین مقداری نخود سبز و سیب زمینی به آن اضافه کرده تا طعم شیرین تری داشته باشد.

 

با این حال می توانید با تعویض برگ نعناع با برگ گشنیز و نخود پخته شده / کنسرو شده نخود سبز ، آن را به سلیقه شخصی خود تغییر دهید. ممکن است در دستور العمل کاملاً از سیب زمینی صرف نظر کنید. برخی از پاپادهای ترد ، خیار رایتا یا ماست ساده یا سالاد سبزیجات وعده غذایی شما را تحسین می کنند.

تبلیغات

 

من این پست را در اجاق گاز تحت فشار اجاق گاز هندی قرار داده ام. اما به راحتی می توان آن را در قابلمه فوری یا اجاق برقی یا حتی قابلمه معمولی ساخت.

برای تهیه دستور در قابلمه فوری ، تمام مراحل را در حالت ساطور و پخت فشار به مدت 6 دقیقه دنبال کنید. منتظر آزاد شدن فشار طبیعی باشید. اگر اجاق گاز ندارید فقط آن را در قابلمه درست کنید. آب را بجوشانید و روی حرارت ملایم را بپوشانید تا تمام شود.

برای تهیه آن در اجاق برقی ، مراحل ساطور را در قابلمه انجام داده و سپس به همراه برنج و آب به اجاق برقی منتقل کنید. روی حالت برنج بپزید.

 

طرز تهیه برنج چغندر

1. 1 فنجان برنج باسماتی را حدود 20 دقیقه بشویید و خیس کنید. 1 چغندر کوچک را به مکعب خرد کنید (¾ تا 1 فنجان خرد شده) و آنها را آماده نگه دارید. مکعب های بزرگ چغندر به خوبی با این برنج مطابقت ندارند. سبزیجات زیر را نیز آماده کنید.

  • 1 پیاز کوچک (¼ فنجان خرد شده ، اختیاری)
  • 1 عدد فلفل قرمز (شکاف)
  • paste قاشق غذاخوری رب سیر زنجبیل (یا ½ قاشق غذاخوری هر ریز خرد شده)
  • ⅛ قاشق چای خوری زردچوبه
  • ¼ تا ⅓ فنجان نخود سبز (یا ½ فنجان آب پز / کنسرو چا / نخود)
  • ⅓ فنجان سیب زمینی (1 عدد کوچک ، خرد شده ، اختیاری)
  • 1 قاشق غذاخوری برگ گشنیز ریز خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری برگ نعناع / پودینا ریز خرد شده (اختیاری)

2. 1½ قاشق غذاخوری روغن را در یک زودپز یا قابلمه گرم کنید. 1 برگ بو ، ½ قاشق چای خوری جیرا یا شاهی ژیرا ، دارچین 1 اینچ ، 3 میخک و 2 هل اضافه کنید. من همچنین دوست دارم که انیسون ستاره ای و یک رشته گرز اضافه کنم. اگر دوست دارید می توانید از آن استفاده کنید.

3. هنگامی که آنها شروع به صدای جیر جیر کردن ، پیاز و چیلی را اضافه کنید. آنها را تفت دهید تا کمی طلایی شوند. برای بچه ها می توانید فلفل قرمز را کنار بگذارید و پودر فلفل قرمز را جایگزین کنید. اگر از چیلی قرمز استفاده می کنید ، بعداً همراه با سبزیجات استفاده کنید.

4. ½ قاشق غذاخوری رب زنجبیل سیر اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خام آن گرفته شود ، برای مدت 30 تا 60 دقیقه.

5. سیب زمینی خرد شده ، چغندر و نخودفرنگی را اضافه کنید. همچنین دوست دارم برگ گشنیز و نعناع کمی اضافه کنم. اگر از پودر چیلی استفاده می کنید ، هم اکنون می توانید استفاده کنید. زردچوبه را نیز اضافه کنید ، من به سیر زنجبیل اضافه کردم ، بنابراین در اینجا استفاده نکنید.

5. همه چیز را به مدت 2 دقیقه خوب سرخ کنید.

تبلیغات

 

6. آب بریزید و نمک اضافه کنید. نمک را هم بزنید و بررسی کنید. آب باید کمی شور باشد.

7. برنج خیس خورده و آبکش شده را اضافه کنید.

8. درب و فشار را برای 1 سوت روی شعله متوسط ​​بپوشانید. اگر در قابلمه می پزید ، کافی است آب را بجوشانید و حرارت را کم کنید. روی حرارت ملایم بپوشانید تا تمام شود.

تبلیغات

 

9. وقتی فشار به خودی خود کاهش یافت ، درب ظرف را باز کنید. برنج را نرم کنید. چغندرها در ته گلدان حل و فصل می شوند. پولائو به دلیل افزودن زردچوبه زرد شد.

هنگامی که پف کرده و مخلوط می شود ، رنگ چغندر به برنج سرایت می کند. برنج چغندر را می توانید با یک رایتا ساده سرو کنید.

برای جعبه ناهار بچه ها ، من معمولاً یک طرف سبزیجات مانند سالاد یا یک کاری خشک را با این پولائو بسته بندی می کنم. این بار سالاد هویج ذرت بود. برای تهیه سالاد ، ذرت را کمی پختم و کنار گذاشتم تا خنک شود. هویج رنده شده ، برگ گشنیز ، پودر فلفل و روغن زیتون را اضافه کرد. همه چیز را خوب پرتاب کرد. بچه من درست قبل از غذا نمک می پاشد.



ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۴۷ ] [ احد احدی ]

دستور العمل idli جو دوسر - بیاموزید که جو دوسر فوری را در خانه با تصاویر گام به گام بی کار کنید.

 

 

جو دو سر را هم با بلغور بلغور و هم با راوا گندم کامل یا دالیا یا سامبا راوا درست می کنم . بمبئی راوا یا بلغور یک غذای فرآوری شده است و مصرف آن در حد متوسط ​​مناسب است. اگر می خواهید از غذاهای تصفیه شده خودداری کنید ، پیشنهاد می کنم به جای بلغور از گندم کامل راوا استفاده کنید.

در انتهای این پست می توانید تصویری از جو دوسر تهیه شده با راوا گندم کامل پیدا کنید.

 

آماده سازی برای جو دوسر

1. 1 فنجان جو دو سر را به مخلوط کن اضافه کنید.

2. پودر درشت درست کنید. تهیه پودر درشت از چسبندگی جو دوسر جلوگیری می کند.

3. 1½ قاشق غذاخوری روغن را در تابه داغ بریزید. روغن را کم نکنید. در صورت استفاده از بادام هندی ، آنها را سرخ کنید تا طلایی شوند و کنار بگذارید. سپس ¼ قاشق چایخوری دانه خردل ، oon قاشق چای خوری دانه زیره و 1 قاشق چای خوری اوراد دال اضافه کنید. تفت دهید تا دال طلایی شود. کمی خربزه بپاشید.

4. 1 فلفل قرمز ریز خرد شده ، 1 قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده (اختیاری) و چند برگ کاری اضافه کنید. یک دقیقه تفت دهید.

5. بعد نصف فنجان بلغور بلغور / راوا یا گندم کامل راوا / دالیا را اضافه کنید.

6. روی حرارت متوسط ​​تفت دهید تا گیاه راوا معطر شود.

7. جو دو سر پودر شده را اضافه کنید. مخلوط کرده و روی حرارت ملایم و بدون سوزاندن سرخ کنید تا جو دوسر شروع به بوی خوب کند.

8. سپس نمک اضافه کنید. این را مخلوط کرده و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود. این مخلوط فوری idli جو دوسر است. همچنین می توانید این را بطری کنید و در صورت نیاز از آن استفاده کنید. به مدت 1 هفته تا 10 روز در یخچال خوب نگه داشته می شود.

تبلیغات

ساختن خمیرمایه جو دوسر

9. هنگامی که مخلوط کاملاً سرد شد ، 1 فنجان آب و ¼ فنجان کشک به آن اضافه کنید.

10. خوب مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید. چند قطره روغن روی هر صفحه بی آب بچرخانید. آنها را چرب کرده و کنار بگذارید. به صورت اختیاری بادام هندی سرخ شده را در هر قالب قرار دهید.

11. بعد از 10 دقیقه ، خمیر کمی ضخیم می شود. اگر بیش از حد غلیظ است ، 1 تا 2 گرم در ثانیه آب بیشتر اضافه کنید تا مانند غلظت خمیر بی اثر ، قوام غلیظی پیدا کند. خمیر باید غلیظ باشد و از قوام ریختن برخوردار نباشد. فقط در صورت نیاز آب اضافه کنید. بسته به نوع جو دوسر استفاده شده می توانید از مصرف آب نیز صرف نظر کنید.

آب لیمو ، هویج رنده شده ریز ، نخود فرنگی (اختیاری) و تعداد کمی برگ گشنیز را منتقل کنید. از هویج زیاد استفاده نکنید که به آن طعم شیرینی می بخشد.

تبلیغات

12. ابتدا بخارپز را با 5/1 تا 2 فنجان آب آماده کنید مانند آنچه که برای بیکاری معمولی انجام می دهید. وقتی آب داغ شد ، در آستانه جوش آمدن است ، سپس ½ قاشق چای خوری جوش شیرین یا 1 قاشق چایخوری نمک میوه اضافه کنید - eno. همچنین می توانید 1 تا 2 بار نوشابه را کاهش دهید. خوب مخلوط کنید. شروع به دیدن حباب در مخلوط خواهید کرد. این مخلوط برای بخارپز شدن باید فوراً برود در غیر اینصورت بیکار متراکم خواهد شد.

چگونه می توان جو دوسر را بی کار کرد

13. این دستورالعمل حدود 8 تا 9 idlis می سازد. مایه را روی صفحات چرب شده بریزید. هنگامی که آب جوش آمد ، پایه idli را درون آن قرار دهید. روی آن را بپوشانید و به مدت 11 تا 12 دقیقه روی شعله زیاد بخارپز کنید. رنگ idli به نوع جو دوسر بستگی دارد. من از جو دو سر استفاده کردم ، از این رو رنگ آن مایل به زرد است.

14. اجازه دهید کمی خنک شوند. یک قاشق یا چاقو را به آب آغشته کرده و جو دو سر را از بیخ و بن بردارید.

جو دو سر را به صورت idli گرم با چتنی یا سمبار سرو کنید. اینها بهتر است به صورت گرم سرو شوند.

جو دوسر که با گندم کامل درست می شود.

 



ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۴۶ ] [ احد احدی ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب